torstai 23. helmikuuta 2012

Ikävää

Annetaan pois tarpeettomana 1 kpl hirveä väsymys/jaksamattomuus ja 1 kpl jatkuva alakuloisuus. Oikeastaan tänään ei muuta sanottavaa ole.

 "Siipiinsä keijupölyä hän hieroi aamuisin,
että vastatuulessakin lentää jaksaisi.
Kovat oli ajat ollu hällä takana,
mut kuka uskois et' on olemassa
surullisia keijuja?

Pää painuksissa mainitsi hän kerran

murheistaan.
Fauni hymähti, ei ottanut tosissaan.
Kuinka muka siivekäs niin maassa olla vois?
Vakavasti otti vasta kun tuo pieni keiju
nukkui pois."
-Chisu: Yksinäisen keijun tarina-  




PS. Tein tänään ensimmäistä kertaa elämässäni makkarakastiketta, tosin valmisjauhepussista. Siitä ei kauhean hyvää itsessään tullut, mutta lisäsin siihen Kipparijuustokermaa, niin johan tuli minun mieleistä.

Itse en perunasta välitä, niin syön aina makaronin tai riisin kanssa kastikkeet :)
Se makkarakastikevalmisjauhepussi oli jotain tomaatilla maustettua ja siksi valmis
kastike on tuon väristä.

Hetki ruuanlaiton ja syömisen jälkeen nousin sohvalta ja kävelin suoraan päin seinää. Ja kun siitä pääsin eteenpäin, horjahdin toiseen suuntaan. Onneksi en ollut julkisella paikalla. Jos joku olisi nähnyt, olisi varmaan luullut, että humalassa heilun. Huimauksen syyksi veikkaan korkeaa verenpainetta, jota on ollut jonkun aikaa, nuoresta iästäni huolimatta. Itsehän en muuten koskaan ole humalassa. En oikein välitä alkoholinkäytöstä. Joskus otan yhden tai kaksi drinkkiä, mutta en siis humalaan asti. Eikä alkoholi oikein masentuneelle (ainakaan minulle) sovikaan. Fiilikset laskee vaan entisestään sen vaikutuksesta.

Jonain päivänä (ehkä tulevan viikonlopun aikana) ajattelin kokeilla kristallimutaa (niitä on erivärisiä ja niiden tarkoitus on olla koristeena tai sitä voi myös laittaa maljakkoon ja siihen kukkia). Laitan siitä tänne sitten postauksen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...