lauantai 6. heinäkuuta 2013

Linkitä blogisi


Linkitä blogisi. Minulla on paljon mielenkiintoisia blogeja lukulistallani, mutta kaipaan lisää. Jos siis oma blogisi on sellainen, joka voisi sopia lukulistalleni, linkitä se tuohon alas. :)

Millaiset blogit minua sitten kiinnostaa? Kaikki, paitsi muotia, vaatetusta, meikkejä, hiusjuttuja yms. pelkästään sisältävät. Ne on vähän... öh. Eli oikeastaan kaikki sellaiset, joissa ei ole mitään teemaa vaan blogin kirjoittaja vaan kertoo elämästään. Toisaalta oman sairauteni takia kaikki masennusta, paniikkihäiriötä yms. käsittelevät blogit ovat tarvetulleita, samoin kuin teiniäitiblogit. Kiitos jo etukäteen. :)

9 kommenttia:

  1. Hei! Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa. Ajattelin linkittää sinulle omani, jos et ole siihen vielä törmännyt. :) Eli http://mustesivut.blogspot.fi/

    Toivottavasti kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Menossa lukusavotta blogissasi alusta asti. :)

      Poista
  2. En nyt tiedä, kuinka mielenkiintoinen blogini on, mutta käy toki vilkaisemassa :) Kirjoitan lähinnä lihavuuteen, vegaaniuteen ja itsetuntoon liittyvistä aiheista.

    http://tosilihava.wordpress.com/

    Itse olen seurannut sinun blogiasi mielenkiinnolla, en vain ole uskaltanut kommentoida, kun olen pelännyt sanovani jotain tyhmää.

    VastaaPoista
  3. Mun blogissa nyt on vähän kaikkea :)

    http://stonegraybutterfly.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Heip. Päädyin sattumalta blogiisi, ja ajattelin että voisin ehdottaa sinulle uutta lukemista. En tiedä iskeekö blogini sinuun millään tasolla, sillä saatat luokitella sen liian pinnalliseksi, toisaalta taas en usko että näin käy jos jaksat hieman tarinoitani selailla (:

    Syy, miksi ajattelin sinun kiinnostuvan blogistani johtuu siitä, että meillä on jotain yhteistä. Kärsin paniikkikohtauksista, syömishäiriöstä, masennuksesta sekä kamppailen päivittäin vaikean dissosisaatiohäiriön kanssa. Vaikken näitä asioita kovinkaan suuresti tuo esille, ne piirtyvät jokaisen hymyilevän postauksen taakse, varjostamaan värikkäitä hetkiä.

    Haluaisin rohkaista sinua - ja kaikkia muitakin joilla on vaikeaa - jokaiseen päivään ja jokaiseen haasteeseen, mitä sairaudet ja elämä eteen tuovat. Siksi haluaisin näyttää sinulle hieman valoisamman blogin vaikeista asioista. Haluaisin tuoda esille kaikille masentuneille ja ongelmista kärsiville ihmisilee sen mahdollisuuden, että elämä voi olla toisinaan ihan kaunistakin.

    Sekavan ja hieman turhankin tarinan jälkeen:
    http://so-restless.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos. Vaikutti sellaiselta, jota olisi kiva lukea ja lisäsinpä sen sitten tuonne lukulistalleni. :)

      Poista
  5. http://perrhana.blogspot.fi/

    Blogi on sekasoppa mielipiteitä ja pohdintaa, kuvia milloin mistäkin, huonoa huumoria, kuulumisia... Ei teiniäidin elämää eikä paniikkihäiriötä, mutta ei myöskään päivän asua eikä meikkipussin sisältö -postauksia. Vilkaisemalla saat paremman kuvan :)

    VastaaPoista
  6. http://essi-countryside.blogspot.fi/

    Ruudun toisella puolella kirjoittelee 18-vuotias merkonomiksi opiskeleva tyttö laukaasta jyväskylän lähettyviltä! Intonhimonani musiikki ja valokuvaus. Perhe, ystävät ja poikakaverit tärkeimpiä maailmassa :).

    VastaaPoista
  7. http://maybeidietommorrow.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...