keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Aamu-unisen herätys

Onko reilua? Karvakasa hyppii tällaisen aamu-unisen päällä kahdekan aikaan aamulla eikä lopeta sitä ennenkuin nousen ylös. -.- Se piti viedä ulos yöpaidassa (siis minulla oli yöpaita), kun luulin, että sillä on isokin hätä enkä ehdi laittaa mitään vaatteita päälle. Eikä sillä sitten oikeasti mitään hätää edes ollut, naaraat vaan mielessä. Siis heti aamusta??? Eikö niitäkin hommia voi hoitaa myöhemmin päivällä? Eikä se sitten suostunut tulemaan takaisin sisälle. No, eipähän herätä minua enää toiste tänään.


Kehtasikin haukotella herätettyään ensin minut päästäkseen ulos vain
haistelemaan  naaraiden tuoksua. -.-

Sain muuten myytyä huutonetissä pari uutta dvd:tä, jotka katsoin vain kerran ja joista en pitänyt. Pääseepähän eroon ja saa lisää hyllytilaa, jotta voi ostaa uusia, mielenkiintoisempia dvd-levyä. :D En halua kehua, mutta hyllystäni löytyy yli 200 dvd-levyä. Ehkä niitä on liikaa, koska en koskaan osaa suoraan päättää, mitä haluan katsoa. Se ei johdu siitä, että haluaisin katsoa niitä kaikkia vaan pikemminkin siitä, ettei oikein haluta katsoa mitään niistä. Aina haluttaa jotain uutta. Mutta uusia, minun mielestäni mielenkiintoisia dvd:itä tulee niin harvoin myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...