lauantai 24. maaliskuuta 2012

Elokuva- ja tv-sarjahommia

Eilen tein broileri-sitruunapestopastaa. Ihan syötävää siitä tuli, vaikka ei kyllä mitään gourmeeta (kokki-ihmiset varmaan tietää, miltä ruoka, jossa on pestoa, näyttää).

En välttämättä ihan ensitreffeillä tarjoaisi juuri tuon pestosta johtuvan
värin takia. (Mies voisi luulla, että yritän myrkyttää hänet, vaikka tuo
ulkonöstään huolimatta oikeasti ihan hyvää onkin. :D). Ps. pahvilautanen
siksi, ettei viitsinyt alkaa sotkemaan posliinilautasia yhden annoksen takia.
Päälle ripottelin pastan päälle tarkoitettua juustomurua.Eilen lähinnä katselin dvd:itä. Mika Kaurismäen Veljekset-elokuva tuli vahdattua, mutta en mä oikein tykännyt. Eli siis myyntiin huutonettiin vaan. :D Toissapäivänä katselin Riku Suokkaan stand up-live-dvd:n. Se oli ihan hyvä, sai jopa nauraakin pitkästä aikaa.

Tänään olisi pitänyt käydä siskontytön luona tuossa parinsadan metrin päässä katsomassa yhtä laukkua, joka on myynnissä. Ostan, mikäli ei ole liian iso. Mutta kun olen vain ollut niin väsynyt, etten ole muuta jaksanut tehdä kuin nukkua *haukottelee*. Jos katsoisi nyt illalla kahdeksalta alkavan Mitä tuli tehtyä-ohjelman. Se on minun mielestä ihan hyvä ja viihdyttävä (ottaen huomioon, ettei nykyään oikein mikään ohjelma jaksa viihdyttää saatika naurattaa minua). Julkkis hypnotisoidaan ja laitetaan tekemään mitä kummallisempia asioita (pesemään ikkunaa ketsupilla väittäen sitä pesuaineeksi, humaltumaan huulirasvasta...)

Tv:n katseluevääni (ei, en yhtään ole koukussa suklaaseen :D)


Ps. Minun pokkarikamera ilmeisesti hajosi viime viikon torstaina. Se toimi moitteettomasti vielä silloin, kun laitoin sen päälle katsoakseni, paljonko akkua on jäljellä. Kun akku oli latautunut ja laitoin sen takaisin kameraan, kamera ei mennytkään enää päälle. Ei mene vieläkään. Netanttilasta vastattiin viimein tänään (toissapäivänä laitoin sähköpostia heille), että pitää lähettää huoltoon tai sitten vaihtoehtoiseti heille, niin he laittavat sen eteenpäin. Taidan laittaa Anttilaan menemään, niin hoitavat sen sitten eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...