tiistai 27. maaliskuuta 2012

"Kuolleista" herännyt kummajainen ja ravintoa

Tänään tein ruuaksi tuorepastaa, johon laitoin sweet & sour-wokkikastiketta. Ja kuten voi huomata, teen aika usein pastaruokia. Pidän niistä ja ne on niin helppotekoisia. Ja ruuasta puheenollen, olen tunnesyöjä. Jos tuntuu hyvältä, syön. Jos tuntuu pahalta, menetän ehkä päiväksi-pariksi ruokahaluni ja sitten syön senkin edestä. Huoh, ärsyttävä tapa, mutta minkäs teet.

Makeankirpeää kastiketta, nam. :P


Valmis pasta-ateria, joka ei ehkä (taaskaan :D) näytä
niin hyvältä kuin mitä oikeasti oli, mutta eihän
tämä mikään ruokakaupan mainoskuva olekaan.

Tänään on eräs tyyppi "herännyt kuolleista". :D Kyse on siis tästä miehestä, josta ei ole kuulunut jotain viikkoon yhtään mitään. Ilmestyi tänään nettiin. Syyksi viesteihin vastaamattomuuteensa kertoi tietokoneen rikkoutumisen ja saldon loppumisen. En sitten tiedä, mitä tuostakin ajatella. Kun kuitenkin laitoin hänelle viestin, että voisi ilmoittaa, jos on hengissä (olin oikeasti huolissani). Olisihan hän nyt sen verran voinut joltain kaveriltaan puhelinta lainata, että olisi ilmoittanut olevansa hengissä. Piinallista tuollainen odotuttaminen. Mutta jos tämä oli hänen tapansa kertoa, ettei kiinnosta, niin aika lapsellista aikuiselta mieheltä.

Se on moro! En siis mihinkään ole karkaamasta tästä blogista, viittasi vain tuolla kommentilla Kyllä isä osaa-sarjan  kymmeneen viimeiseen jaksoon, joita ajattelin alkaa katsomaan dvd:ltä (niitä, joissa on äidin sijasta Mummo). Se on sarja, johon en koskaan kyllästy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...