torstai 1. maaliskuuta 2012

Väsynyttä menoa

Eilen ei jaksanut kirjoittaa, olin niin väsynyt. Syy väsymykseen oli se, että Musti herätti seitsemältä, kun palovarotin piippasi. Siitä oli paristo lopussa. Pelkäsi raukka, ihan tärisi. Ja sittenhän se juoksutti minua. Vein sen ulos ja tulin takaisin sisälle, niin huomasin, ettei se osaa olla siellä. Siis ei osannut istua lumihangessa, niin piti viedä sille isän vanha kelkkahaalari alustaksi. Ja sitten kuitenkin loppujen lopuksi piti hakea se sisälle, kun ei sillä tuntunut siltikään olevan hyvä olla. Seuraavan ongelman koin siinä, kun ei se meinannut sitten tulla sisälle vaan laittoi jarrut päälle, kun kai se luuli, että se palovarotin piippaa vieläkin.

Menin siis eilen jo 19.30 nukkumaan. Heräsin nyt päivällä kahden aikaan. Nukuin yhteenmenoon, vessakäyntejä lukuunottamatta.

Roska-autokin kävi eilen. Kuulin kyllä, kun se kävi, mutta eipä vaan tyhjentänyt meidän roskapönttöä, eikä kyllä naapurinkaan. En tiedä miksi. Ilmeisesti sillä tiellä oli sentti lunta, niin ei voinut ajaa tuohon, missä nuo meidän pöntöt on -.- Laskut on kuitenkin maksettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...