sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mi Gorda Bella



Aloin pitkästä aikaa katsomaan Tuhkimotarinaa. Pystyn niin samaistumaan siihen päähenkilö Valentinaan. Ammattikouluaikana tuli katsottua sitä joka arkipäivä Salkkareiden lisäksi. Sen lisäksi nukuin. Eipä siellä kauheasti muuta tekemistä ollut, eikä muuta jaksanutkaan.



Tekaisin tuossa itselleni "terveysdrinkin". Tomaatti-basilika-Lämminkuppia, valkosipulijauhetta ja inkivääriä jauhettuna. Tekee hyvää tälle flunssalle ja etenkin helpottaa hengittämistä.


Eilen sain luettua loppuun Juoppohullun päiväkirjan 4. osan ja aloin lukemaan saman kirjoittajan Kristian-kirjasarjan ensimmäistä osaa (kertoo yhdestä Juoppohullun päiväkirjan hahmosta). Saunassa kävin nyt illalla ja siksi kai mulla onkin niin kuuma koko ajan. Huhhuh. Tuulettimelle olisi käyttöä. Missähän sekin on?

Hyi, kun taas vaihteeksi säikähdin tänään. Ovikello soi. No, sitä en siis säikähtänyt vaan... menin avaamaan oven. Siellä ei ollut ketään. No, ei kun takaisin yläkertaan nukkumaan. Sitten hyppäsin kattoon, kun joku koputti harjanvarrella ulkoseinään. Kerkesin jo ajatella, että joku kosiskelija siellä. :D No, ei ollut, vaan äiti. Oli tullut lenkiltä eikä sillä ollut avainta mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...