maanantai 6. elokuuta 2012

Epäonnen viikonloppu

Ohhoh, viikon kirjoitustauko meni niin, että hujahti. En siis tarkoituksella ollut kirjoittamatta, mutta kun alkuviikosta ei oikein mitään tapahtunut ja sitten torstaina lähdinkin Muruni luokse, niin siellähän ei ensinnäkään ollut konetta, jolla kirjoittaa ja toiseksi: tuskin sitä olisi joutanutkaan. ;) No, reissu meni tosi hyvin. Murun vanhemmat minun piti tavata viikonlopun aikana, mutta he olivat menneet mökille, joten jää toiseen kertaan se tapaaminen.

Se asunto oli aika viileä ja minulla ilmenikin sitten pissatulehduksen oireita lauantaina (vessakäyntejä 5-10 min välein). :/ No, ei kun sunnuntaiaamuna takaisin kotiin. Oli itseasiassa tarkoituskin tulla sunnuntaina iltapäivällä pois, joten sama se oli tulla aamulla. Aamulla siksi, että mitä mä sielläkään olisin tehnyt, kun koko ajan vaan vessassa olisin istunut kuitenkin.

Eilen meillä oli ensimmäinen kuukausipäivä ja olin ajatellut, että oltaisiin sen kunniaksi käyty vaikka syömässä jossain, mutta mitä sitä hulluja, kun kotiin vaan (mieluummin sitä kotona sairastaa). No, onneksi meillä oli siinä monta hyvää päivää ensin. :) Tämä blondi vaan meni ensin väärälle bussipysäkille (oikea oli toisella puolella tietä). Ihmettelin kyllä, miksi bussi olisi sinne suuntaan mennyt, mutta kun en erottanut toisella puolella tietä mitään pysäkkiä (se oli niin olematon). No, näin sitten bussin tulevan sieltä toisesta suunnasta, joten ei kun lentolaukun kanssa juoksujalkaa toiselle puolelle ja taisi siinä se laukkukin heittää muutaman kerran kuperkeikkaa.:D No, sattuuhan noita. Tiedänpähän seuraavalla kerralla oikean pysäkin.

Huono tuurini alkoi siis lauantaina ja eilen se sai jatkoa tuon pysäkkisekaannuksen lisäksi tällä:

Vaatinee selityksen: käsien desinfiointiainepullo putosi lattialle
ja korkki hajosi. :/






























Ja eihän se huono tuuri noihin kahteen päivään loppunut (mitä sitä lopettamaan, kun on kerran vauhtiin päässyt, huoh :/). Eli tänä aamuna tällaista:

Jogurttipurkin kansi piti vetää puukolla auki,
kun se ei muuten auennut (liikaa liimaa?).

Ihmettelen vaan, miten lapset saa nuo auki,
jos minäkään en saa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...