maanantai 27. elokuuta 2012

Erään pidennetyn viikonlopun kivoja ja vähemmän kivoja Murusia

Ihana pidennetty viikonloppu Murun kanssa. No okei, Muru oli töissä joka päivä ja vähän öisinkin, mutta ei mulla tylsää ollut. Dvd:itä katselin aika ahkeraan ja kävelin keskustassa.

Viikonlopun aikana tosin menetin yhden kaverin. No, hän oli vaan sellainen hyvän päivän tuttu. Menetys tapahtui seuraavalla tavalla: hän (vähän päälle kolmekymppinen mies) on viimepäivinä joka ikinen päivä valittanut Facebookin tilapäivityksessä naisenpuutettaan vaikka millä tavoin, esim. "menossa kylille ja naiset kelpais kyytiin. Ilmoitelkaa, jos kiinnostaa" ja "nyt kelpais nainen yöksi viereen" ja p*llua ollut hyvin suorasanaisesti vailla. Sitten hän oli näkynyt lisäilevän kavereikseen kaikkia alaikäisiä tyttöjä, joita ei edes tunne (kaikkia ei edes koskaan tavannut).

Ilmaisin tälle miehelle niin selvästi, kun vaan voi, että etsisi mieluummin ikäistään seuraa. No hänhän suuttui siitä ja poisti minut kavereistaan Facebookista. Tänään sitten laitoin hänelle viestin, että tuollainen kertoo vain siitä, ettei hän kestä totuutta itsestään. Kirjoitin myös, että kukaan nainen ei ole kiinnostunut miehestä, joka on niin epätoivoisesti naisenkipeä, että hänelle kelpaa kuka tahansa, missä tahansa ja koska tahansa.

Nyt olen kotona, mutta masennus meinaa ottaa yliotteen. Ikävä vaivaa, nyt kun tottui nukkumaan miehen vieressä. :( No, 1,5 viikkoa kun jaksaa, niin pääsee taas viettämään aikaa kyseisen ihanan ihmisen kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. hyi kauheeta, tosta sun "kaveristahan" vois tehä jonkun rikosilmotuksen..no ei, mut silti aika kuvottavaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Mä vaan veikkaan, ettei niistä tytöistä kukaan ole siitä kiinnostunut (ja hyvä niin). Siksi se joka päivä kirjoittelee puutoksistaan ja valittaa omaa surkeuttaan. Hän ei vaan tajua, ettei ketään kiinnosta ja hän tekee itsensä vain naurunalaiseksi. Mutta kun siitä sanoo hänelle, hän vain suuttuu. Yrittänyt siis minuakin joskus, mutta enpä oikein lämmennyt epätoivoiseen pelleen. :D

      Poista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...