torstai 24. tammikuuta 2013

Pudotusta

Eilen heräsin 5.00. Tai no, nousin ylös, kun en ollut nukkunut koko yönä. Kävin kaupassa ja kun tulin kotiin, niin ei kun nukkumaan klo 12. Heräsin klo 20. Pienet kahdeksan tunnin päiväunet. En siis vieläkään ole saanut unirytmiä normaaliksi.

Tänään tuli postin mukana kuunneltavaa:


Viitaten otsikkoon, eka pudotus tapahtui todellisuuteen putoamisena. Eli voi jestas, että sitä osaa ihminen olla jälkiviisas! Tajusin tänään jotain, tosin muutaman kuukauden liian myöhään. Se Murun välttelevä käytös mua kohtaan... En tiedä, olenko oikeassa, toivottavasti en, mutta tulipa vaan mieleen, että se saattoi johtua siitä, että hän yritti saada minut hermostumaan ja sen takia jättämään hänet. Eli siinä tapauksessa ero olisi mennyt minun piikkiin. Mutta kun en jättänyt häntä, hän "joutui" tekemään sen itse.

Pudotuksesta toiseen: kävin tänään punnituksessa. 8,5 kiloa on lähtenyt yhteensä, ihanaa! "Sisäinen ikäkin" pudonnut 33:een. Viimeksi se oli 38. :) Tarkoittaa siis sisäelinteni ikää, joka määräytyy elintavoista, sisäelinten rasvasta ja sellaisista. Lähtöikä mulla oli 50, eli aika hyvin pudonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...