torstai 9. toukokuuta 2013

Kilokriisi

Mulla on kriisi! Minun paino on noussut. No okei, alle kilon, mutta mulle se on hirveää. Johtunee siitä, etten saa päivän aikana alas sitä ohjeistettua vähintään kahta litraa vettä. Se taas johtuu siitä, että nukun niin paljon ja kuka sitä nyt unissaan juo. Ja sitten kun nukun, niin en ehdi liikkua. Huomenna tosin kun jään koiran kanssa kahdestaan ainakin yhdeksi yöksi kotiin, niin se kyllä pitää huolen siitä, että käyn lenkillä monta kertaa päivässä.

Puhutaanpa sitten ilmoista:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288563915624.html

Voi elämän kevät! Mutta viime keväänä oli samantapainen uutinen. Onko siis odotettavissa viimekesäistäkin pahempaa ininää?

Ja nuo ohjeet. Miten vesilammikoita voi välttää? Niitä tulee, kun sataa, ei voi mitään. Tuskin niitä kukaan viitsii alkaa lapioida tyhjiksi. 

Univaikeudet senkun jatkuu. En enää tiedä mitä itseni kanssa teen. Tietenkin, jos sitä yrittäisi laittaa nukkumaan aikaisin, mutta kun nukkuu lähes iltaan asti, on vaikeaa saada unta ennen aamuyötä. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...