keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Huuuuoooh, ärrinmurrin

Pakkanen viimein hellitti ja pääsin uloskin (sellaista -30 astetta pidellyt nyt muutaman päivän). Kävin päivällä kuvailemassa. Sellaiset 120 kuvaa pelkistä puista ja oksista. Mutta kun se kuura on niissä niin hienon näköistä. Ja sainpahan samalla liikuntaa.
Torstaina olisi sitten se eka kuntosalipäivä. Mitähän siitäkin tulee? Kunnon kohottamisen ohella haluaisin eroon tästä sokerikoukusta. Kerran jo pääsin siitä ja nyt se on taas alkanut. Raakasuklaata, raakasuklaata, namnam.

Ja ensi viikkoa odotan kuin kuuta nousevaa. Pääsee Murun luokse, pois täältä (kotoa). En kohta enää kestä. Äidin mielestä minusta ei ole mihinkään. Ja hänen mielestään minun ei tulisi muuttaa yhteen Murun kanssa (siis mikäli Muru saa sen työpaikan täältä). Syy: "sitten sinun on vaikeaa säästää rahaa. No, jos haluat pilata elämäsi, niin laitetaan vain talo myyntiin, kun et tätä taloa halua kerta pitää". Mitä vittua? En mä mitään sellaista ole sanonut. Kun en mä nyt koko elämääni ole ajatellut vanhempien kanssa asua, huoh.

"Suuni purasee nakkia ja ruumiilleni levittäytyvä
 ihana onnenhuuma aiheuttaa joskus 
pyörtymistilan ja meikäläinen rojahtaa lattialle."
-Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...