perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ahdistava asia, joka sai alkunsa jo kauan sitten

Olenkohan mä koskaan maininnut täällä tästä ahdituksen aiheesta. No, nyt mainitsen. Mulla ahdistaa isäni alkoholin käyttö, jota on jatkunut samanlaisena niin kauan kuin muistan. Se on joka viikonloppuista ja runsasta. :/ Hänen puheestaan ei saa selvää ja se haju. Haluaisin oikeasti oman asunnon tai jotain, mutta millä rahalla? Sitten se kyllä onnistuisi, jos me Murun kanssa muutettaisiin yhteen, mutta en ole varma haluanko sitäkään.

Muru on TAAS käyttäytynyt ihan oudosti. Ei vastaa mihinkään. Lukee kyllä viestit, mutta vastakaikua en saa. Välillä tuntuu, että hänellä ei kiinnosta minun asiat ollenkaan. Mutta toisaalta, miksi hän sitten olisi minun kanssa. Ja kun kuitenkin joka toinen viikko hänellä tuntuu kiinnostavan. Ehkä se johtuu väsymyksestä (yötyöläinen kun on ja joskus tekee jopa aamuvuoronkin siihen perään), mutta se tuntuu silti pahalta, kun mulla kiinnostaa hänen asiansa aina, oli ne mitä hyvänsä.

Joka tapauksessa: Hyvää pääsiäistä itse kullekin.


 "Vaikka nainen kieltämäti rupsahteleeki 
harmillisesti tossa kolmekymppisenä justiin
 niin nykytekniikan aikakaudella ei oo temppu 
eikä mikään vähän korjailla tollai keinotekoisesti 
ulkomuotoa ja retusoida niinku, kun on meillä olemassa nää 
hydrauliikat ja on kaiken maailman liisterit ynnä muut 
teipit ja laastarit."
-Uuno Turhapuro armeijan leivissä-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...