lauantai 19. heinäkuuta 2014

Sisustusintoilua

Haluaisin sisustustarran omalla tekstillä, mutta tietäisikö joku jotain HALPAA (alle 25 euroa) sivustoa, josta saisi tilattua sisustus(seinä)tarran omalla tekstillä? Olen googlettanut ja googlettanut, mutta ainakin esim. vaniljakoti.fi-sivustolla on liian vähän teksti- ja värivaihtoehtoja (en löytänyt mieleistäni). Sitten on hyvantuulenpuoti.fi, mutta haluaisin vähintään 10 senttiä korkean tekstin ja siihen tulisi kymmenen euroa lisähintaa siihen 25 euroon, joka on heidän perushintansa, eli ei kiitos.  

Rauhanranta.com-sivustolla jokaisesta kirjaimesta ja jopa rivinvaihdosta tulee lisämaksua. Minun suht lyhyelle tekstille tulisi hintaa noin 40 euroa. Samoin unelmasoppi.fi-sivustolla minun 52-merkkiä sisältävä teksti maksaisi 39 euroa. Ja muut yhtä kalliita mitä katsoin. Että olisko tosiaan mitään halvempaa vai pitääkö minun joko uhrautua ja tuhlata pienestä eläkkeestäni tai unohtaa koko haave?

Yksi ja ainoa vaihtoehto minun budjettiin taitaa olla tuo drdecor.fi, mutta en löytänyt mihin siellä se teksti kirjoitetaan. Eli se siitä sitten.

"Siis minun on ehtottomasti saatava työtä etes sen verran, 
että pääsen lomall, vaikka pitemmällekin."
-Tupla-Uuno-

5 kommenttia:

 1. - Mie oon kans joskus ajatellu noita sisustustarroja, mutta luopunut ideasta hinnan takia. Hirmu hintavia nuo textit ja kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Onhan toki sitten vaihtoehtona tämä köyhän naisen seinätarra, eli tulostaa vaan teksti paperille (tai valokuvapaperille), laittaa kehyksiin ja seinälle. :D

   Poista
 2. http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Categories/%22Oma%20tarra%22 en kylläkään katsonut hintaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota sivustoa olen katsonut, mutta siellä nuo värit ei ole mieluisia ja niissä joissa olisi, maksaa ihan liikaa.

   Poista
 3. Tarran hinta muodostuu seuraavasti:
  1. rivi 14,90 euroa
  2. rivi + 5 euroa
  3. rivi + 5 euroa
  4. rivi + 5 euroa
  5. rivi + 5 euroa
  Hinta sistältää postikulut.

  Merkkien määrä voi rivillä olla 5-30 kpl.

  VastaaPoista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...