perjantai 26. syyskuuta 2014

Huippua, miinusta!

Vähänkö ihanaa! Niin mikäkö? No nämä (ja suluissa taas aloituspäivän tulos):

Paino: 46,7 kg (48,2 kg)
Rasvaprosentti: 20,5% (23,1%)
Kehon vesiprosentti: 54,6% (52,9%)
Kehon lihasmassa: 35,2 kg (35,1 kg)
Kehon lihasmassan luokitus: 8 Laiha ja lihaksikas (5 Normaali)
Sisäinen ikä (kehon aineenvaihdunnan ikä) 12 (12)
Luuston paino: 1,9 kg (1,9 kg)
Keskivartalolihavuusluokitus: 1 Normaali (1)
Vatsanympärys: 83,5 cm (85 cm)

Eli neljässä päivässä lähtenyt 1,5 kiloa ja 1,5 senttiä. Ja nämä tulokset on siis aina otettu samaan aikaan (päivällisen jälkeen kuuden-seitsemän aikaan). Vielä pitäisi lähteä ainakin toiset 1,5 kiloa, että olisin tyytyväinen. Ja nuo sentit, niin, no, ehkä siihen 82:een senttiin ainakin ajattelin pyrkiä. Ja ihanaa, että tuo lihasmassan luokitus on pysynyt. Oli niin järkytys, kun se putosi yhtäkkiä tuonne vitoseen. Hyvä, etten vaakaa heittänyt seinään.

Mulla oli tänään mielenterveystoimistoon aika ja sanoin sitten nyt, että minun mielestä tuo kahden viikon välein siellä käyminen on liian vähän, joten nyt on sitten aina kerran viikossa.

Sain viime yönä jopa nukuttuakin. Olisin nukkunut vieläkin pidempään, mutta kun tosiaan oli aamulla se aika sitten mtt:oon, niin oli pakko nousta ylös.

Jottei tämä päivitys tuntuisi liian pitkältä, ajattelin lisätä tähän väliin kuvan, joka on otettu 17.9. meidän pihalta:


Nyt kerron salaisuuden. Tiddidii! Söin tänään ekaa kertaa kahteen vuoteen ns. normaalisuklaata (ei-raakasuklaata). Teki niin mieli. Ostin Tupla- ja Kinder Bueno-patukan. Voi että oli hyvää. Tosin se Tupla maistui jotenkin eriltä kuin mihin olin tottunut. Jotenkin hirveän toffeiselta. Onko sen resepti jotenkin muuttunut vai muistanko sen maun väärin? Niin no se patukkakin oli minusta kovempi kuin mihin olin tottunut (ei ollut vanhentunutta).

"Ja jos ei meikäläinen ollu resitentti, niin minkähän takia meikäläinen sitte tepasteli punaisilla matoilla ja soittokunta paneskeli parastaan, kysyn vaan?" 
-Uuno Turhapuron poika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...