maanantai 10. marraskuuta 2014

Detox-jalkakylpy ja infrapunasauna

Kävin siellä detox-jalkakylvyssä tänään. Ennen sitä istuin puoli tuntia infrapunasaunassa. Se sauna oli sellainen yhden kokemuksen arvoinen, mutta en välttämättä toista kertaa menisi. En kokenut sitä oikein mitenkään erityisenä, vaikka sen pitäisi kuluttaa kaloreita saman verran kuin 10 kilometrin juoksulenkki. Rohkenen epäillä, kun en mä juurikaan hikoillut. Väsyttämään se kyllä alkoi. Voi uni maistua tänään. Mutta se detox-kylpy, huhhuh. Siinä siis minun jalat asetettiin sellaiseen astiaan, jossa oli vettä, suolaa ja sellainen joku sähköputkilo. Minun ranteeseen laitettiin myös sellainen sähköranneke ja vatsaan vyö, jonka ainakin piti polttaa rasvaa.

Alussa se vesi oli ihan läpinäkyvää (tavallista vettä), mutta jo hetken päästä, kun jalkoja heiluttelin, se alkoi tummua. Viimein kun puolen tunnin päästä siitä ylös nousin, se vesi oli ihan tummanruskeaa, lähes mustaa. Se väri kuulemma tarkoittaa, että maksa on puhdistunut. Aika paljon kuona-aineita siellä siis. Niin no, ei se ihme, kun koko ikäni olen erilaisia lääkkeitä syönyt ja nehän vaikuttaa maksan kuntoon. Siinä vedessä näkyi myös jotain vihertäviä kokkareita ja ne kuulemma oli sitten sapesta johtuvaa. Kuvia en kehdannut siellä otella, joten niitä ei nyt ole. Ensi viikolla menen tuohon jalkakylpyyn uudestaan. Näkee onko kuinka haalistunut se veden väri sillä toisella kerralla.

Otettiin myös paino ja sentit. Paino on noussut kolme kiloa siitä edellispunnituskerrasta, kun minut on siellä punnittu. Nyt pitäisi saada itseä niska kiinni ja viisi kiloa pois.

"Toisaalta tietysti on niinkin, että joskushan ihminen saapuu sellaiseen kulminaatiopisteeseen, jossa täytyy niinku uutelleen alkaa punnihteen näitä elämänarvoja. Toisessa vaakakupissa on ikäänkuin raha, toisessa rakkaus. Paljonkos se appiukko meinas kuppiin pistää?"
-Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin-

2 kommenttia:

  1. - Tollain koko kropan kylpy ois aika pop :D. Meillä on makkarissa infrapunasauna. Oli siellä, kun K osti kämpän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paitsi että tuo jalkakylpy poistaa koko kehosta tuota kuonaa. Ja voisi olla aika ällöttävää nousta tuollaisesta mustasta kokkareisesta vedestä koko vartalolla. :D

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...