sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kurkkua kuristaa

Ei perkele! Edelleen jatkuu tämä "Diapamkuuri". Eli siis ei mene päivääkään ilman yhtäkään ahdistuskohtausta, jota ei yrityksistä huolimatta ole pystynyt taltuttamaan millään muulla kuin sellaisella pillerillä. Tällä hetkelläkin on paniikkikohtaus päällä. Yritin tuossa nukkuakin, mutta ei siitä mitään tullut. Tunnin sängyssä pyörittyäni piti nousta ylös. Jäsenet on puutuneet ja henkeä ahdistaa. Tätä on jatkunut viimeiset kaksi viikkoa lähes päivittäin.

Tähän juttuun liittyen: se tyyppi on näköjään ottanut sen eston pois, mutta ei ole ottanut mitään yhteyttä. Täytyy kyllä sanoa, että toivottavasti ei otakaan, että mulla olisi helpompi unohtaa hänet. Oli vaan aika outo tapa taas kerran jättää minut, kertomatta siitä mulle ollenkaan. Tai no, eihän me silleen varsinaisesti virallisesti edes yhdessä oltu, mutta kuitenkin oli jotain juttua ja sitten tämä vaan ottaa ja katoaa. Todella aikuismaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...