No niin ja nyt sitten sitä Geisha-juustokakkuohjetta.
POHJA
200 g Digestive-keksejä (mieluiten Pirkan, ne on parhaita :P)
75 g margariinia tai voita
TÄYTE
2,5 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kaakaojauhetta
200 g Geisha-suklaata
5 kpl liivatelehtiä
0,3 dl kahvia
KORISTELUUN
Rouhittua suklaata (itse käytin Wiener Nougat-rouhetta pussista)
VALMISTUS
1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita massaksi. Levitä massa irtopohjavuokaan tasaisesti (esim. lusikalla).
2. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen noin 10 minuutiksi.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokerit ja kaakaojauhe. Sekoita.
4. Lisää maitorahka ja tuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Lisää seokseen ja sekoita.
5. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kuumaan
kahviin. Lisää liivate seokseen ohuena nauhana ja sekoita hyvin.
6. Kaada täyte vuokaan. Tasoita pinta. Anna hyytyä
jääkaapissa muutamia tunteja, mieluummin yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti