torstai 12. tammikuuta 2012

Uneton

Väsyttää, mutta nukkumaan ei vaan pysty. Tulen hulluksi! Pitänee turvautua terveyskeskukseen kohta, jos ei tämä lopu ja uni tule. Ulos ei jaksa lähteä, kun tosiaan väsyttää ihan sairaasti. Ei kyllä kieltämättä ole tullut käytyä moneen päivään ulkona postilaatikkoa pidemmällä. Niinhän sitä sanotaan, että ulkoilu auttaa, mutta mulla se ei auta, se päinvastoin piristää. Eikä ulkoilu sitä paitsi tule nyt muutenkaan kysymykseen, kun ei yksinkertaisesti jaksa sitäkään.

Nukahtamislääkkeitä on ja niitä olen käyttänytkin välillä, eilen viimeksi. Yön nukuin ihan hyvin, mutta nyt olen ollut ihan puolikuollut koko päivän. Kaupassakin kävin ihan haamuna, liihottelin siellä-täällä tajuamatta mistään mitään. Eli jotain tarvitsis tehdä!

Mutta tuli tehtyä sentään ruokaa. Ja nyt tulee eka kuvallinen postaus. Tein Mielipastaa, toisin sanoen tonnikalapastaa omalla reseptilläni. Kuvassa ei ehkä näytä niin hyvältä, mutta maistuu...

Ja kuten kuvasta näkyy, kerään myös Muumiastioita, lähinnä mukeja. Voisin sanoa olevani Muumiholisti :D Vitriini täynnä mukeja, löytyy myös Muumien uimahuonetta ja Muumilaivaa leluna, mulla tosin vain koristeena.

Mutta nyt asiaan, eli se pasta:

                                   Mielipasta

  • 4 dl (voi laittaa enemmän tai vähemmänkin) Simpukkapastaa (tai muuta pastaa/makaroonia. Itse olen suosinut tuota, kun ne täyttyy kivasti siitä kastikkeesta)
  • 2-3 purkkia Rainbown Tonnikalaa, mausteena sitruuna ja pippuri (määrä riippuu siitä, kuinka tuhtia ruokaa haluaa ja kuinka paljon tykkää sitruunasta/pippurista)
  • 1 pullo sitruunaesanssia
  • 2 purkkia maustamatonta ruokakermaa (1 purkki = 2 desilitraa)
  • 1 pussi Aurajuustomurua

VALMISTUS

  1. Keitä pasta kattilassa (huom. ei kovin pieni kattila, jotta kastikekin mahtuu) SUOSITTELISIN TÄSSÄ VAIHEESSA AVAAMAAN RUOKAKERMAPURKIT JA TONNIKALAPURKIT (kohta et ehdi).
  2. Kaada vesi pois (mieluummin lävikön kautta kaikki pastat)
  3. Kaada pasta takaisin kattilaan ja ruokakermat heti perään, ettei pasta pala pohjaan
  4. Kaada tonnikalat lävikköön, jotta ylimääräinen öljy valuu pois ja sitten vaan kalat kattilaan
  5. Kaada pussillinen Aurajuustomurua kattilaan ja sekoita
  6. Sitruunaesanssia voi laittaa oman maun mukaan, mutta itse olen laittanut koko pullon. Ja edelleen sekoita.
  7. Syö!

        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...