tiistai 10. tammikuuta 2012

Huijausta

Onko reilua? Tilasin F-Securelta virustorjunnan ja maksoinkin sen. Maksun jälkeen kirjautui automaattisesti takaisin F-Securen sivuille ja siihen ilmestyi teksti "kiitos mielenkiinnosta. Kampanja ei ole enää voimassa". Rahat kuitenkin veivät! Tarkistin nettipankista ja rahat tosiaan meni, mutta tuotetta ei tullut. Lähetin sinne sähköpostia. Saa nähdä, mitä vastaavat vai vastaavatko mitään. Eli huono tuuri senkun jatkuu.

No, sainpahan kuitenkin käydä tänään rentoutumassa kasvohoidossa. Äiti maksoi sen minulle synttärilahjaksi. Rentoutumisesta huolimatta mieli on maassa kuin matelijan mahanahka. Taas näitä mielialaromahduksia, johtunee näistä vastoinkäymisistä. Toisaalta tunnen itseni yksinäiseksi. Ei ole seuraa, muuta kuin tämä tietokone ja sen toisessa päässä olevat henkilöt. Kaipaisin ihan fyysistä seuraa, juttuseuraa. Suoraan sanottuna paha olla. Jo jonkun aikaa ollut paha olo on saanut minun maalausinnon taas nostamaan päätään. Luonnos on valmis, mutta pitäisi vielä maalata se taulu.

Tästäkään päivästä ei ikävä kyllä mitään kuvallista dokumenttia ole. Itseäni ja kosmetologin toimesta käsiteltyä naamaani en ala kuvaamaan :D


Päivitystä tuohon F-Secure-asiaan 11.1.2012:  Tänä aamuna oli tullut sähköpostiin linkki kyseisen tuotteen lataamiseen. Mulla vaan ei riitä kärsivällisyys odottaa vuorokautta jotakin tuotetta, jonka pitäisi sähköpostiin tulla. Yleensä, mitä tahansa tilaa, jonka pitäisi tuolla tavalla tulla, on tullut heti maksamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...