tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tänään tapahtuu, näköjään

Kaikkea sitä. Tuli tuolla deittisivulla joltakin lesbolta viestiä, että haluanko nuolla hänen p***ua. En vastannut siihen. Ei paljon lesboilut kiinnosta.

Piti tässä aamusella käyttää koiraa eläinlääkärillä. Se ei anna koskea tassuihinsa (ei ole koskaan antanut), joten piti käydä siellä leikkauttamassa kynnet, kun se alkoi jo ontua tassujaan pitkien kynsiensä takia. Se huusi kuin hinaaja, kyyneleetkin sillä valui. Ja taisipa siltä hajupommikin päästä siinä, kun pitelin sen takapäästä kiinni, että se pysyisi edes jotenkin paikoillaan. :D Ja sieltä tultuamme sillä oli vatsa vähän löysällä. Hermostunut, raukka :/ Mutta nyt on pojalla kaikki hyvin. Sen parastahan sitä vaan ajatellaan, ettei sen tarvi kärsiä kipeistä tassuista pitkien kynsien takia.

Nyt olen kuunnellut Papukaija G. Pula-ahon ja Speden höpinöitä cd:ltä (tuli eilen postissa se). Mukavaa kuunneltavaa.

Voi että sitä taas väsyttää. Taidan mennä muutamaksi tunniksi päiväunille (mulle ei yksi tunti riitä koskaan, enhän mä ehdi tunnissa edes nukahtaa).

Ps. Isokin ihminen voi mennä hiljaiseksi yhdellä lyönnillä - lyö puhelin kiinni (hieman muunneltu sanoja, mutta Papukaija G. Pula-ahon suusta on tämä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...