keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tyyppien kyselyikä

Tullut näemmä nuo kiertelykelit (lue: kurakelit) jo tännekin, osittain. Sai kylällä käydessään kiertää noita isoja lätäköitä jonkun verran. Minun kädetkin on alkaneet osoittaa kevään merkkejä, nimittäin ne ovat kuivat. Ihan hirveän näköiset. Toisen pikkurillin kohdalla kämmenen puolella on myös kuivaa, niin, etten pysty liikuttamaan sitä pikkurilliä ollenkaan. Tätä menoa en kohta voi liikuttaa käsiä ollenkaan. jos ei mene pian ohi, pitää kyllä jo käydä tk:ssa.

Mikähän ihme ihmisiä tässä mun elämäntilanteessa kiinnostaa, kun hirvee kyselyikä kaikilla? Mulla kun ei huvittais muistella sitä, miksi tähän tilanteeseen jouduin. Kannattais näiden kyselijöiden pitää suunsa kiinni, kun eivät asiasta mitään tiedä. 

Viittaan tuolla siihen, kun tuolla deittisivulla ihmiset kyselee. Siis joo, ymmärrän, että haluavat tietää mahdollisesti tulevan tyttöystävänsä elämäntilanteen, mutta en vain mielelläni niitä syitä tähän tilanteeseen alkaisi ruotimaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sitten kyllä, jos jotain juttua olisi syntymässä ja tapaaminenkin mahdollisesti sovittu, mutta kun tässä tapauksessa ei ole mistään suhteen syntymisestä kyse.

Ai niin, porukat perui tulojaan tänne, eli koko pääsiäinen ollaan ihan keskenämme. No, eipä tuo mitään, loppui se stressaaminen ainakin. Vaikka jonkunlainen ahdistus on kyllä edelleen päällä.

Heitän tähän loppuun pohdintaa: kala ja lintu voi kyllä rakastua toisiinsa, mutta missä ne asuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...