torstai 24. toukokuuta 2012

Deittailusta

Eilen otti yhteyttä yksi mies deittisivun kautta. Oli laittanut puhelinnumeronsa ja laitoin siihen numeroon eilen viestiä. Tämä mies otti sitten yhteyttä vasta tänään. Hitaat hoksottimet vissiin, eli ei ollenkaan mun tyyppiä. Lisäksi on kuulemma vasta eronnut. Eiiiih! Eronneet ja karanneet juoksee perässä. Missä ne villit ja vapaat miehet on? Kysyn vaan... :O Ei kuukausi sitten eronnut ole vielä voinut päästä yli exästään ja sen kyllä huomasi. Tämä mies puhui joka välissä siitä exästään. Joo, jokaisella on menneisyytensä, mutta tuo on jo vähän liikaa, että koko ajan puhuu siitä entisestä elämästään.

Mies olisi halunnut, että olisin tullut hänen luokseen (asuu toisella paikkakunnalla) heti huomenna, koska hän "ei ole tottunut olemaan sinkkuna näin pitkää aikaa". Kuukausiko pitkä aika? huhhuh. Mulla on niin huonoja kokemuksia tuollaisista hätiköidyistä tapaamisista. Haluan tutustua ensin vaikka puhelimen välityksellä ja katsoa, millainen ihminen mahtaa olla kyseessä enkä rynnätä suinpäin treffeille. Ahdistavaakin tuollainen hätiköiminen ja painostaminen tapaamiseen on. Mikä kiire tässä on? Muutenkin tuli sellainen olo, että hänellä on pakkomielle löytää joku, ihan kuka tahansa nainen heti nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...