perjantai 25. toukokuuta 2012

Yksin kotona

Ihanaa! Saa olla yksin kotona ainakin huomiseen asti (vanhemmat meni mökille). Siispä musiikkia, hyvää ruokaa (kokolihapihvi, kukkakaalista tehtyä jotain, en vielä tiedä, mitä, sipsiä, limsaa ja karkkia). Lisäksi joku dvd. Nyt unta, että jaksaa myöhemmin valvoa ja toisaalta siksikin, että väsyttää ihan sairaasti. Oli tänään jo puoli kymmeneltä aika mielenterveystoimistoon. Sen jälkeen olenkin juossut siellä sun täällä, joten eiköhän ole jo ihan luvallistakin levähtää.

2 kommenttia:

  1. voi että tykkään sun blogista tosi paljon :) löysin tän tänään ja olen lukenut kaikki postaukset tässä päivän aikana! jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogi http://meaningthelife.blogspot.com/ niin ja ps. liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että on joku, joka tykkää. :) Tosin ei ole kyllä aikaisemmin tullut minkäänlaista palautetta. :D Ja tervetuloa ensimmäiseksi lukijaksi.

    PS. Kävin katsomassa blogisi ja liityin lukijaksi. Mielenkiintoinen blogi. :)

    VastaaPoista

Ahdistusta ja kirjallisuutta

Minä kirjoitan nyt minun toissa viikonlopusta. Perjantaina 3.11. meillä kävi ambulanssi hakemassa minut. Olin saanut paniikkikohtauksen, hie...