torstai 7. kesäkuuta 2012

Juhlia ja jammailua

Paljaita varpaita ja Matti Nykänen & Mervi Tapola. Mitä tää sairastaminen tekee mun unille? Nuo kaksi edellä mainittua tapausta eivät kuitenkaan olleet samassa unessa, onneksi. Jos olisivat olleet, sitten voisinkin jo tilata piipaa-auton. :D

Isällä on tänään merkkipäivä. Täyttää 60 v. Ei meillä mitään juhlia onneksi ole järjestetty, kun mä tälleen sairastuin (ei siis olisi ollut muutenkaan), mutta tuntuu tuota porukkaa ravaavan silti (isän sisaria ja veljiä). Voi että oli ihanaa huomata, että kerrankin valuutan puuttumisesta tililtä oli jotain hyötyä. Jos siis olisi tietty määrä ollut varaa sijoittaa isän lahjaan, olisin ostanut sille navigaattorin autoon, mutta onneksi ei ollut. Jaa, että miksikö? No kun minun siskopuolet on kuulemma ostaneet hänelle sen. Olisi tullut kaksi navigaattoria sitten.

Kävin tuossa hakemassa kaikenlaista droppia apteekista ja kaupasta. Jos ei niillä tämä nuhakuumeflunssatauti lähde, niin ei sitten millään. Entinen työkaverini, eli samainen välillä epäluotettava ystäväni sanoi eilen, että "laita inkivääriä ja valkosipulia johonkin juomaan" ja kas kummaa, se helpotti oloa. Pystyi jopa hengittämään kunnolla. Sitten hain yskänlääkettä, Beroccaa ja Buranaa. Eiköhän tämä tästä.

Eilen tuli postin mukana tällaisia:
 

Sisältää mm. seuraavia biisejä: Petri Nygårdin Selvä päivä,
Dazen Superhero, Europen Final countdown ja Asteen Normipäivä.


Vaikka olen kipeänä, niin pitihän tuon kokoelmalevyn tahtiin vähän tanssia. Hiki on kyllä muutenkin, vaikkei liikauttaisi evääkään. Kai se on tämä pieni lämpö, joka sitä aiheuttaa. Huomaa kyllä, etten paljon radiota kuuntele, kun en ollut kuullut puoliakaan tuon kokoelman biiseistä. Nuo tosin olin, jotka tuossa kuvatekstissä mainitsin, mutta nuo onkin sellaisia, joilta ei ole voinut välttyä.

 Ja sitten vähän katsomisen arvoista:

Tätä en ole vielä ehtinyt alkaa katsomaan, mutta ehkä
tässä viikonlopun aikana, kun jaksaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...