torstai 25. lokakuuta 2012

Zumba-torstai vaihtui zZz-torstaiksi

Tänään on ollut sellainen väsymys, ettei tosikaan. Zumbaa olisi ollut tunnin verran, niinkuin joka torstai, mutta enpä jaksanut mennä sinne. Nukuin mieluummin senkin ajan. Piti käydä nyt illalla ulkona, mutta jotenkin on niin veto pois, ettei ole koko päivänä jaksanut vaihtaa yöpaitaa pois päältä.

Meinaan vaihtaa liittymätyyppiä normaalista puhepaketista tekstaripakettiin. Tulee nimittäin enemmän tekstailtua (ei olla esim. Murun kanssa KOSKAAN puhuttu puhelimessa vaan ainoastaan tekstailtu, se on enemmän meidän juttu). Liittymätyypin vaihdon voi tehdä netissä itsekin, mutta kun on yksi ongelma: en tiedä, tuleeko puhelimessani jo oleva netti sitten mukana. Pitää huomenna soittaa sinne asiakaspalveluun ja kysyä. Sitä ennen ei uskalla itse mennä tekemään mitään.

2 kommenttia:

  1. - Jos otat esim saunalahdelta liittymän niin siinä tulee mukaan rajaton netti, mikä kuuluu liittymään. Mie nimittäin just vaihtoin saunalahteen.

    VastaaPoista
  2. Mulla on Tele Finlandin liittymä ja siinä oli joku tekstaripaketti. Siihen ajattelin vaihtaa tuon jonkun peruspaketin. Pitää vaan soitella sinne ja kysyä tuosta nettihommasta huomenna.

    VastaaPoista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...