torstai 15. marraskuuta 2012

Voi Venäjä!

Tosiaan joo. Minun piti mennä huomenna aamulla lähtevällä bussilla Murun luo viikonlopuksi. No, hän sitten ilmoitti tänään, ettei se käykään, kun hänen pitää lähteä Venäjälle työkeikalle viikonlopuksi. Jee, jee. No, ollaan sitten kotona. Muutama dvd on tullut viime päivinä, joten niiden katselemiseen se aika menee. Tällaisia pitäisi tihrustaa tv-ruudusta:

Salkkareiden neljäs dvd-boksi ja Varasto-elokuva, jee!

Ja kaksi Histamiini-dvd:tä. *klip-klop-klop, hevonen on pop,
klip-klop-klip-klop ja tässä kohden stop!*
Ja nyt, kun on joulukin tulossa, niin
Heinähattu ja Vilttitossu joulun
jäljillä. :)

4 kommenttia:

  1. oletko ikinä miettinyt, että kun miehesi melkein joka kerta peruu yllättäen teidän tapaamisen vedoten johonkin esteeseen, niin joskus voi olla kyse siitä ettei halua vaan nähdä sua? kuulostaa vähän siltä välillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voi kuulostaa, mutta sitä se ei ole. Hänellä on sellainen työ, jossa tulee tuollaisia yllättäviä juttuja (hän on taksikuski). Ja jos asiakas sanoo haluavansa esim. nyt Venäjälle, niin sinne on mentävä. Ei hän voi sanoa, ettei hän nyt voi niin kauas lähteä, kun tyttöystävä on tulossa kylään. Olen joskus jopa ollut siellä silloin, kun hänelle on tullut näitä yllättäviä keikkoja.

      Poista
  2. kerro sitte millanen toi varasto oli :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kertoa vaikka heti. Katsoin sen kesällä elokuvateatterissa ja hyvä se minun mielestä oli. Sai ainakin nauraa. Riippuu toki tietenkin siitä, millaisesta huumorista tykkää, että onko hyvä vai ei.

      Poista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...