perjantai 16. marraskuuta 2012

Vaikeuksien kautta voittoon

Kirjoitin tähän pitkästi kaikenlaisia asioita, mutta sitten tapahtui jotain. Tuli ilmoitus, että tämän tallentamisessa tai julkaisussa tapahtui virhe ja koko teksti hävisi. No, kirjoitetaan nyt jotain muistin varassa.

No niin, joku nimimerkillä kirjoittava henkilö kävi edellisessä blogikirjoituksessani kysymässä, olenko tullut ajatelleeksi, että poikaystäväni ei haluaisi nähdä minua, kun usein tulee muutoksia, ettei voikaan mennä hänen luokseen. No, en usko, että asia niin on. Meillä on kuitenkin suhde hyvällä mallilla nykyään ja ollaan onnellisia ja sen jopa näkee (hänestäkin). Alkuaikoina oli kaikenlaisia vaikeuksia, mutta ei enää. Nekin varmasti johtui siitä, että kaksi toisilleen täysin tuntematonta ihmistä alkoi viettää aikaa yhdessä. Niin ja syy noihin viimehetken muutoksiin löytyy hänen työstään. En ole tätä aikaisemmin mitenkään maininnut näissä kirjoituksissa, mutta Muru työskentelee taksikuskina. Se on vähän sellainen työ, että asiakas sanoo, mihin ajetaan ja kuski ajaa, vaikka sitten Venäjälle. Ja ne kyydit tulee tottakai yllätyksenä. Ei niitä etukäteen tiedä, mihin joku ihminen haluaa hänet ajettavan. Jokaisessa työssä on varjopuolensa.

Mutta nyt näihin muihin asioihin. Kävin tänään punnituksessa tämän laihdutukseni tiimoilta. 1 kilo, 400 grammaa oli lähtenyt painosta viikossa, jee! Ja kehostakin senttejä pois. Olen siis viime lauantaista asti noudattanut tietynlaista dieettiä. Viime viikon torstaina itseasiassa jo aloitin muuttamalla syömistottumuksia, mutta lauantaina sain sellaista juomajauhetta. Tiistaihin asti meni ihan hyvin, mutta sitten alkoi etomaan se juoma. Kumma kyllä, tänä aamuna vasta tuli eka oksennus. Ja senpä takia päätin lopettaa sen litkun juomisen. Syödään sitten vaan muuten kevyesti. Nimittäin tuskin olisi kuitenkaan tarkoitus laihduttaa tyylillä syö ja oksenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...