sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Seikkailureissu alá VR

En olekaan vähään aikaan taas kirjoittanut tänne. Johtuu siitä, että olen siis (kuten edellisessä blogikirjoituksessa kirjoitin) ollut reissussa Etelä-Pohjanmaalla. Tulin torstaina, mutta olen muutaman päivän levännyt. Oli se vaan kyllä seikkailu, varsinkin junamatkojen osalta. Meidän piti pysähtyä Lapualla, mutta junan ovet ei auenneet kuin 1/3 ja meni samantien kiinni. Juna jatkoi matkaa Seinäjoelle, joten ei auttanut kuin mennä sinne ja soittaa hakijalle, että hakeekin sieltä eikä Lapualta.

Niin joo, ollaan erottu Murun kanssa viikko sitten keskiviikkona. Hän näköjään odotti, että menen toiselle puolelle Suomea ja sitten jätti tekstiviestillä ja vielä meidän viidentenä kuukausipäivänä. Jotenkin ei vaan ole ollut mitenkään surullinen olo. Osasin odottaa tätä. Ja väittihän hän, ettei ole ketään toista, mutta en usko häntä. Oli tosiaan jo jonkun aikaa tuntunut siltä, että hänellä on joku toinen ja tämä vain vahvisti epäilyni. Ja toisaalta ehkä siksikään ei joutanut suremaan, kun juoksi kaupoissa ja oli koko ajan toisten seurassa. Ostin reissusta kaurapussin. Olin "tilannut" sen Murulta joululahjaksi, mutta...

Uusi rakkaani <3
Takaisin tullessakin oli ongelmia junan kanssa. Se oli noin tunnin myöhässä. Kun viimein pääsimme junaan ja matka alkoi, myöhästymisaika vaan piteni koko ajan, mitä pidemmälle pohjoiseen päin menimme. Jossain vaiheessa aikaa oli kuitenkin kurottu kiinni ja olimme lopulta "enää" noin 50 minuuttia myöhässä aikataulusta.

Murulta kysyin tänään osoitetta, jotta saan lähettää hänen kaksi dvd:tä. Loput (kolme kappaletta) saan kuulemma pitää (toisin sanoen myyn ne. En halua säilyttää mitään mikä muistuttaa hänestä).

Eilen koristelin minikuuseni. Jotain piristystä tähän pimeyteen.


Ps. Painoa on lähtenyt kuukaudessa yli 5 kiloa. Eihän sitä vielä muut huomaa, mutta itse kyllä, kun on kevyempi olo.

1 kommentti:

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...