tiistai 19. maaliskuuta 2013

Puhelindiagnoosi

Mä sain tänään puhelindiagnoosin. Soitin polille näiden ainaisten vatsakipujen takia ja sain käskyn käydä labrassa ja tulla sitten varattuna aikana lääkärin vastaanotolle. Meni jonkun aikaa ja tuntemattomasta numerosta tuli puhelu. Polilta soitettiin. Puhelu meni jotakuinkin näin:

(Alkuesittelyt)

Polilta soittava tyyppi: - Mietittiin tuossa kollegan kanssa, että sulla on hiivatulehdus, eli ei sinun tarvitsekaan tulla tänne.
Minä: - Ei ole, kun se on tutkittu viikko sitten.
Polilta soittava tyyppi: - Ai, no sitten. Tule sittenkin vaan tänne.

Varsinainen arvauskeskus.

No, syy löytyi kuitenkin. Ruuansulatusvaivoja.

 
Kävin tänään myös punnituksessa ja... Taivoite on saavutettu! Ei tosin vielä minun puntarin mukaan, mutta hyvinvointiohjaajan puntarin mukaan kyllä. Eli 14,(tässä-on-joku-luku-jota-en-muista) kg on lähtenyt, noin 15 kiloa. Neljä kuukautta meni ottaa pois parissa vuodessa (opiskeluvuosina) hankitut (masennus)kilot. Asetettiin sitten vielä parin kilon päähän uusi tavoite, jotta saa tuota painoa vähän enemmän alas. Se kun on nyt vasta normaalipainon ylärajalla. Ja noita vatsamakkaroita pitäisi alkaa sulattelemaan.

Taiteilin tuossa eilen vähän.


Nuo sydämet on liitutaulumaalilla maalattu, eli niihin voi kirjoittaa liidulla ja pyyhkiä pois. Mutta enpä taida raaskia sotkea niitä millään liidulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...