perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tosi-tv:stä, lifestylesta ja siitä ihan tosielämästä

En hirveästi nykyään tv:tä katso, mutta tosi-tv:tä ja lifestylea tulee kyllä katsottua senkin edestä. Suomalaista siis. Selviytyjät Suomi, Viidakon tähtöset 2, Rakas, sinusta on tullut pullukka, Kaappaus keittiössä. Nuo elämäntapamuutosohjelmat kiinnostaa oman elämäntapamuutokseni takia. Ennen ärsytti katsoa niitä, kun ei itse ollut onnistunut pudottamaan painoa, mutta nyt kun sekin on hoidossa, niin kiinnostaa millä tavalla muut sen on tehnyt ja vieläpä lyhyemmässä ajassa kuin itse. Tosin väitän, että kun noissa ohjelmissa (kuten Rakas, sinusta on tullut pullukka) tuo lyhyehkö painonpudotusaika aiheuttaa sen, että ne kilot tulee myös nopeasti takaisin, kun niitä kiloja tippuu seitsemässä viikossa jopa 15. Painonpudotuksen tulisi olla hidasta, jotta kehosta lähtee muutakin kuin sitä ylimääräistä nestettä. Läskitkin pitäisi saada pois.

Mulla on nyt lähtenyt 16 kiloa ja nyt olisi vuorossa vatsalihastreenit, puuh. Normaalilattialla/matolla se ei onnistu, kun mulla sattuu niin selkään. Löysin onneksi suht paksun patjan, jossa on hyvä tehdä niitä. Kaivoin myös jumppapalloni varastosta lojumasta. Tein vaan vissiin ekalle kerralle vähän liian paljon vatsalihaksia, kun alkoi sattua rintaan. Se ei ollut sellaista pistelyä niinkuin normaalisti vaan ihan niinkuin joku olisi puristanut minun sydäntä nyrkkiin, kauhea tunne.

Ps. Minun tietokone ei ole vieläkään tullut. Huoh, ärsyttää nämä kuvattomat postaukset. Haluttaisi jo jotakin kuvia lisäillä, mutta kun ei jaksa tuota ulkoista kovalevyä siirtää tähän koneelle (eikä se tähän pöydälle mahtuisikaan).

Ps2. Enpä vissiin herättänyt koko taloa, kun kuuntelin musiikkia luurit päässä ja huomaamattani laulelin "hieman" äänekkäästi mukana tätä:

 
ja tätä:
 

Tuon Vain elämää-sarjan jälkeen olen "tutustunut" Cheekin musiikkiin paremmin (tiesin sitä ennen suunnilleen vain kaksi biisiä: Jippikayjei ja Sokka irti) ja sehän kolahti. Muuten en rap-musiikista välitä, mutta tuo laulaja jotenkin teki minuun vaikutuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...