maanantai 12. elokuuta 2013

Kukkia ja sontaa

"Anteeksi nyt, mutta mä en mielestäni ansaitse tällaista kohtelua, että sä otat minut esiin vain silloin, kun tarvitset ja sitten heität taas nurkkaan". Näin kirjoitin Murulle, kun hän sanoi, ettei hän ehkä sittenkään vietä syntymäpäiviään siellä missä oli suunnitellut vaan "jossain kaukana". Ne piti siis olla jossain mökillä. Kysyin sitten, että missä kaukana ja tarkoittaako tämä nyt sitä, että mä en ole tervetullut sinne, niin ei vastannut mitään. Ilmeisesti sitten tarkoittaa.

En todellakaan mielestäni ansaitse tällaista kohtelua. Voi huoh. Taisi mennä lahjakortti myyntiin. Se vaan, että lahjakortteja on hankala myydä. :/ Käyttäisin itse, mutta kun se hieroja on siellä kaukana, niin ei viitsi sen takia sinne asti lähteä. Onkohan hänellä taas jotain peliongelmasta johtuvia rahaongelmia vai mitä helvettiä? En jaksa! Rakastan, mutta en jaksa. On niin stressaavaa, kun joka toinen päivä tulee p*skaa niskaan ja joka toinen päivä kukkia. Siis tokihan ihminen itse päättä ketä synttäreilleen kutsuu, mutta minusta on enemmän kuin outoa, jos oma tyttöystävä ei ole tervetullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...