perjantai 9. elokuuta 2013

Suru puserossa

Masentaa, kiitos puhelimeni. Eilen lähetin Murulle viestin, joka koski pirtelöä (juon aamuisin pirtelöä). Jotenkin siinä lähetyksen aikana se viesti oli puoliksi vaihtunut toiseen viestiin ja osa siitä viestistä oli jotain aikaisemmin lähetettyä viestiä. Siinä aikaisemmin lähetetyssä viestissä puhuttiin jostain "vääristä miehistä". Ja Muru on nyt käsittänyt väärin enkä tarkalleen ottaen tiedä mitä hän kuvittelee.

Mutta kun ennenkin on käynyt näin, että kaksi viestiä on sekoittunut keskenään mikäli viesti on ollut pitkä (esim. kolme viestiä yhdessä). Ja kun ennenkin on käynyt noin, niin silloin muistaakseni se kopioitunut viesti on ollut Murun saapuneissa viesteissä, jotka on tullut minulta. Eli sen kopioituneen viestin pitäisi löytyä hänen saapuneista viesteistä. Minun lähetettyjä ei enää ole, kun poistin ne sen takia, ettei enää käy noin. 

Muistan kyllä lähettäneeni sellaisen viestin VIIME KEVÄÄNÄ, kun mulla oli juttua sen yhden miehen kanssa eikä siitä tullutkaan mitään ja olin turhautunut, kun en ollut löytänyt Murun veroista miestä, eli se "väärä mies" koski tätä viime keväistä miestä, ei Murua.

Pelkään, että hän jättää minut tämän väärinkäsityksen takia. :/ Olen yrittänyt selittää tuon hänelle, mutta ei vissiin usko. Haluaisin vain tietää, mitä hän tarkalleen ottaen kuvittelee. Se, että syytetään sellaisesta, jota ei ole tehnyt, ei ole kivaa. :´( Ruokahalukin on mennyt. Tänään taitaa jäädä lämmin ruoka väliin. Proteiini- ja ateriankorvikepatukoilla mennään nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...