sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Jauheliha-herkkusienilaatikkoa, eli makaronilaatikkoa ilman makaronia

En siis enää syö makaronia, joten tein "kasvisversion" kyseisestä ruuasta ja hyvää tuli. Ehkä jopa parempaa kuin tavallisesta makaronilaatikosta. Ja sehän sisältää:

2 purkkia kokonaisia pieniä säilykeherkkusieniä
Jauhelihaa

Kastike

1 Kananmuna
2 dl Ruokakermaa
Mustapippuria
Suolaa
Pastajuustomurua

175 astetta, 1 tunti

Jauhelihan paistoin ja maustoin jauhelihamausteella ja suolalla, jonka jälkeen sekoitin sen halkaistujen sienten kanssa. Sieniä en siis paistanut vaan laitoin halkaistuina suoraan jauhelihan sekaan.

Kastikkeen tein niin, että sekoitin vain kaikki nuo kastikkeen ainekset keskenään. Pastajuusto oli pastajuuston nimellä, mutta oikeasti se oli jotain mustaleimaa, eli voimakasta juustoa, joten sitä en paljon laittanut, kun tuossa kuitenkin tuota suolaa jo oli.

2 kommenttia:

  1. Oi! Minkä kokoinen "laatikko" tuosta tuli!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... mitähän uskaltaisin sanoa. Ei kovin iso, koska ihan vaan itselleni tein. Mä syön 100 grammaa kerralla, että olisko sellainen 400-600 grammaa. Mutta kun kaikki ei mittaile noita ruokia noin tarkkaan, niin normaalisyöjille varmaan kolme annosta.

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...