En siis enää syö makaronia, joten tein "kasvisversion" kyseisestä ruuasta ja hyvää tuli. Ehkä jopa parempaa kuin tavallisesta makaronilaatikosta. Ja sehän sisältää:
2 purkkia kokonaisia pieniä säilykeherkkusieniä
Jauhelihaa
Kastike
1 Kananmuna
2 dl Ruokakermaa
Mustapippuria
Suolaa
Pastajuustomurua
175 astetta, 1 tunti
Jauhelihan paistoin ja maustoin jauhelihamausteella ja suolalla, jonka jälkeen sekoitin sen halkaistujen sienten kanssa. Sieniä en siis paistanut vaan laitoin halkaistuina suoraan jauhelihan sekaan.
Kastikkeen tein niin, että sekoitin vain kaikki nuo kastikkeen ainekset keskenään. Pastajuusto oli pastajuuston nimellä, mutta oikeasti se oli jotain mustaleimaa, eli voimakasta juustoa, joten sitä en paljon laittanut, kun tuossa kuitenkin tuota suolaa jo oli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Menneen kesän kuulumisia lyhyesti
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
"Mönjä tulee parhaiten ulos siitä päästä missä on tuppi. Hyytyy kylmässä ja löllöytyy lampimässä, muttei mene pilalle kummassakaan - ...
-
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
Haluan kirjoittaa aiheesta, joka on varmasti monelle raskausajalta (ja ehkä sen jälkeenkin) tuttua, miehen haluttomuudesta. Minun mies ei ol...
Oi! Minkä kokoinen "laatikko" tuosta tuli!?
VastaaPoistaHmm... mitähän uskaltaisin sanoa. Ei kovin iso, koska ihan vaan itselleni tein. Mä syön 100 grammaa kerralla, että olisko sellainen 400-600 grammaa. Mutta kun kaikki ei mittaile noita ruokia noin tarkkaan, niin normaalisyöjille varmaan kolme annosta.
Poista