En siis enää syö makaronia, joten tein "kasvisversion" kyseisestä ruuasta ja hyvää tuli. Ehkä jopa parempaa kuin tavallisesta makaronilaatikosta. Ja sehän sisältää:
2 purkkia kokonaisia pieniä säilykeherkkusieniä
Jauhelihaa
Kastike
1 Kananmuna
2 dl Ruokakermaa
Mustapippuria
Suolaa
Pastajuustomurua
175 astetta, 1 tunti
Jauhelihan paistoin ja maustoin jauhelihamausteella ja suolalla, jonka jälkeen sekoitin sen halkaistujen sienten kanssa. Sieniä en siis paistanut vaan laitoin halkaistuina suoraan jauhelihan sekaan.
Kastikkeen tein niin, että sekoitin vain kaikki nuo kastikkeen ainekset keskenään. Pastajuusto oli pastajuuston nimellä, mutta oikeasti se oli jotain mustaleimaa, eli voimakasta juustoa, joten sitä en paljon laittanut, kun tuossa kuitenkin tuota suolaa jo oli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Menneen kesän kuulumisia lyhyesti
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
Huhhuh. Olen tehnyt kuolemaa toista vuorokautta. Joku vatsatauti tai mikä lie, kun mikään ei pysynyt sisällä (edes vesi) ja joka paikkaa sär...
-
Mitä ihmettä tämä elämä on? Rakastan Murua, paljon, mutta tämä suhteen jatkuminen on silti vaakalaudalla. Syy siihen minun sinne menemiseenk...
-
Mulla oksettaa (ihan fyysinen olotila siis, ei mikään vertauskuva). Miksi pitää olla ihmisiä, jotka esittää ystävää, mutta ei sitä sitte...
Oi! Minkä kokoinen "laatikko" tuosta tuli!?
VastaaPoistaHmm... mitähän uskaltaisin sanoa. Ei kovin iso, koska ihan vaan itselleni tein. Mä syön 100 grammaa kerralla, että olisko sellainen 400-600 grammaa. Mutta kun kaikki ei mittaile noita ruokia noin tarkkaan, niin normaalisyöjille varmaan kolme annosta.
Poista