sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lonkerotonttu

Kävin päivällä ruokakaupassa ja tultuani sieltä ulos, seisoin kysymysmerkkinä potkurini vieressä. Minun potkurin istuinosassa olevaan koriin oli ilmestynyt lonkerotölkki. Siis täysi, avaamaton tölkki. Ja sama homma viereisessä potkurissa. En nähnyt ketään enkä tajua mikä tämä juttu oli. Ensin ajattelin, että joku Piilokamera, mutta eipä tullut ketään "olette piilokamerassa"-tyyppiä. Ehkä joku myöhäinen joulutonttu ollut liikkeellä tai jotain.

No, minähän en sellaisia juo, mutta eiköhän se tölkki jollekin kelpaa. Mutta ei vaan tainnut sen tölkin jättäjälle tulla mieleen, että entä jos sen potkurin omistaja onkin lapsi... Jotkut lapset on onneksi niin fiksuja, etteivät juo alkoholia, vaikka ilmaiseksi saisivat, mutta sitten on myöskin niitä kokeilunhaluisia. Tai no en tiedä tekeekö yksi lonkero lapselle hirveästi mitään, mutta luultavasti enemmän kuin aikuiselle, jonka aivot ovat kehittyneemmät, joten en kyllä hyväksy sitä, että alaikäisille alkoholia välitetään.

Niin, se potkuri. Sain sen etukäteissynttärilahjana äidiltä.


Ja päivän Uuno:

"Jos ruuassa on kaikkia semmosia sontiaisia, 
niin minähän en voi syödä sitä ollenkaan. 
Tai en ainakaan paljoo. Tai en ainakaan mielelläni syö paljoo 
tai sitten täytyy saada paljon alennusta, tai riippuu tilanteesta"
-Uuno Turhapuro menettää muistinsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...