torstai 16. tammikuuta 2014

Putouksesta

Ihan pakko... en ole vielä puhunut mitään Putouksen uudesta kaudesta tai lähinnä sketsihahmoista. Ei niistä nyt oikein mikään kauheasti naurattanut. Akulla oli perus kaksimielisiä laukova tyyppi, jonka nimen hän oli repäissyt aikaisemmasta hahmostaan (Timo Harjakainen kun viljeli tuota Slaikka Gustafsson-sanaa aika lahjakkaasti). Niin no, Vatasen Antsku sai minut naurahtamaan välillä näillä "mie romahan"-lausahduksillaan ja oli ehkä minun mieleen eniten. Ja Jäbä Leissönistä mulle tuli välittömästi mieleen eräs Pasila-hahmo ja saman oli näköjään noteerannut aika moni muukin katsoja. 

Tämä toimittajatyyppi (jonka nimeä en muista, mutta jonka nimi oli kuitenkin väännös Rita Tainolasta) ei naurattanut sitten yhtään eikä kyllä se ilmaisutaidon opettajakaan. Ja muita en edes muista (ei jääneet mieleen). Siis joo, ainahan voisi mennä ja katsoa Putouksen sivuilta, mutta kun tämän tarkoitus oli nyt omasta päästä kirjoittaa tämä ja nimenomaan idea oli se, mitkä hahmot on jääneet mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...