keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden aloitus

Murun velikulta oli ollut huolissaan, mahdanko enää koskaan tulla heille kylään. En tietenkään. Ihan karmea kokemus. No ei vaan, tottakai menen käymään heillä, vaikka se joulu päättyikin niin ikävästi. Aikoi kuitenkin kuulemma pyytää anteeksi seuraavan kerran kun nähdään.

Uusi vuosi meni ihan kotona ollessa, dvd:itä katsellessa ja tietokoneen ääressä istuessa. Se Candy Crush Saga.... en siis koukussa ole yhtään. Joopa joo ja lehmä lensi just ohi norsu selässään. :D Mutta tuo on kyllä niin koukuttava peli, ettei tosikaan. Ja sitten on nämä muut Facebookin pelit. Voi hyvää päivää. Kerran aloitat, niin et voi lopettaa. Itsekin pelaan ainakin viittä eri peliä vuorotellen (aina kun yhdestän loppuu elämät, siirryn seuraavaan peliin odottamaan, että edelliseen tulee elämiä lisää). No, onpahan jotain tekemistä.

Parempaa uutta vuotta lukijoilleni! :) PS. Sain mielestäni kerrankin onnistuneen kuvan ilotulitusraketista ja huonoimmalla kameralla mitä multa löytyy. Eli tuollaisella pienellä kameralla. Järjestelmäkamera valittaa, että liian pimeää eikä suostu laukeamaan, mutta tuossa pikkukamerassa oli ihan ilotulituksen kuvaus-asetus.



Mulla on tuollainen Uuno Turhapuron mietelmät-kirja ja ajattelin tästä lähtien joka päivä kirjoittaa siitä tänne yhden mietelmän. Tässä tulee ensimmäinen:

"Kun minä puhun sisimmästä, en tarkoita sielua vaan vatsaa"
- Uuno Turhapuro pisnismies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...