perjantai 21. helmikuuta 2014

Nyt ihan oikeesti!

Ärsyttää tuo saamarin jääkiekko. Se aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä tällaiselle säikylle ihmiselle. Ei siksi, että itse sitä katsoisin vaan siksi, että joku muu katsoo ja karjuu joka kerta, kun siellä tapahtuu jotain ei-miellyttävää ja myös silloin, kun tapahtuu jotain miellyttävää. Ja se neuvominen siellä kotisohvalla. En käsitä. Menkööt itse sinne pelaamaan, jos kerta luulee olevansa parempi. Ja se mitä kaikkein vähiten ymmärrän on se, kun sellaiset ihmiset, jotka ei itse edes harrasta mitään liikuntaa, vahtaa urheilua tv:stä ja huutaa kuin viimeistä päivää, jos siellä ei joku mene putkeen.

Ja päivän Uuno:

"Tähän panette aa niinku alkuruuat, tähän bee, perunat ja persikat, tähän cee niinku sillit ja salaatit ja dee, deelusikat. Ja sitte tänne ee niinku eväät ja sitten ef, fenkolit ja fiilit ja niin edelleen, ja sitten me suoritamme kaloriamittauksen."
-Tupla-Uuno-

1 kommentti:

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...