maanantai 24. maaliskuuta 2014

Elämä vooooiiiiiiii muuttua... tai ainakin siihen kuuluvat suunnitelmat voi

No niin, se siitä huomisesta. Muru on sairastunut (ilmeisesti kuumetta ainakin), eli se reissu siirtyy hamaan tulevaisuuteen. No, koska talo tyhjenee huomenna (muu talon väki menee mökille), niin mä voin ottaa rennosti ja vaikka nukkua syömättä mitään eikä kukaan motkota vieressä, että pitäisi syödä, vaikka ei olisi nälkäkään. Tai huuda ja valita siitä mitä olen tehnyt tai jättänyt tekemättä. Olisihan sitä miestä ollut mukava nähdä ja... *piip* (khihihi...), mutta en ehkä kuitenkaan halua TAAS sairastua. Yksi flunssa riitti tälle keväälle.

Ja onhan mulla tuossa pino kirjoja. Tuo Leena Lehtolainen on vielä hieman kesken (puolet lukematta) ja sitten on nuo Metsolat. Niin ja mulla on alkanut Juha Vuorisen kirjojen uusintalukeminen vastapainona tuolle murhakirjallisuudelle (Lehtolainen). 

PS. Löytyi se takki (Haglöfsin ihana turkoosi kevättakki). Kallis, mutta tuli tarpeeseen. Eipähän tarvitse enää etsiä. Löysin myös pinkit farkut (i like!).

2 kommenttia:

  1. -Täälläkin isäntä on kipeenä. Mutta flunssasta huolimatta, niin kyllä meillä on *piip piip*- meininkiä makkarissa xD. Mulla on aika hyvä vastustuskyky, niin oon tosi tosi harvoin kipeenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi. :D No mulla ei ole hyvä vastustuskyky. Hänen edellisessä asunnossa oli niin kylmä, että sain siellä joka ikisen vierailukerran yhteydessä flunssan tai jonkun tulehduksen.

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...