sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tähtiä

Mulla oli hieman ennakkoluuloinen asenne tuota tänään alkanutta Tähdet, tähdet-ohjelmaa kohtaan. En odottanut mitään kovin kummoista, kun ei mainoksesta oikein kauheasti selvinnyt mistä oli kyse. Mutta, se yllättikin positiivisesti. Tykkäsin. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tosin kun katselin Telkku.comista tulevien jaksosen teemoja, niin jollakin viikolla näkyi olevan ooppera. Voi jestas, en tykkää yhtään oopperasta. No, ehkä sen kestää tai sitten jättää katsomatta.

Meikäläinen on edelleen kipeä. Nyt olen saanut vielä nuhankin kaupan päällisiksi. Toivottavasti ei kestä kauaa.

Kerroin joku aika sitten, että aion myydä Muumimukini. Olen saanut aika hyvin niitä myytyä. Jonkun verran on vielä jäljellä, mutta se johtuu enimmäkseen siitä, etten ole kaikkia jaksanut laittaa vielä myyntiin. Siinä on niin kauhea homma, kun pitää tutkia ja kuvata mahdolliset viat ja vielä listatakin ne. Vielä ei ainakaan ole kaduttanut mukien myyminen. Alkoi niiin ahdistaa ne tuolla vitriinissä ja toisaalta pelottaa, että jos vahingossa rikon jonkun arvokkaan mukin (joillakin arvoa yli satanen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...