sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Reissuhommia

Nyt on äiti viety hoitoon Ouluun. Hänellä alkaa tosin vasta ensi viikon keskiviikkona se viisi viikkoa kestävä sädehoito. Oltiin siis isosiskoni luona Oulussa, mentiin tiistaina ja mä tulin eilen pois.

Pikkuisen mulla vaan meinasi keittää yli, kun isosiskon anoppi ja appiukkokin oli siellä ja kun se anoppi on niin tarkka ruoka- ja kahviajoista. Oltiin sitten puoli kolmen aikaan lähdössä käymään Zeppelinissä (kauppakeskus Kempeleessä, jos joku ei tiennyt), niin tämä anoppi kysyy, että tullaanko me neljäksi takaisin, kun hänellä on silloin ruoka-aika. Isosisko sanoi sille, että jos se ruoka-aika on niin tärkeä, niin anopin ei kannata lähteä mukaan ollenkaan. Lähti hän kuitenkin. Ja joo, ei tosiaan tultu puolessatoista tunnissa takaisin.

Sitten, kun tultiin joskus puoli seitsemän aikaan, niin siellä oli valmiiksi keitetty kahvi, niin anoppi kysyi "miten se nyt ennen seitsemää sen on keittänyt?" Rutiineja saa ihmisellä olla, mutta tuo on kyllä jo vähän liikaa, kun se pitää just tasan kello jotain olla syömässä tai juomassa kahvia. Ja sitten sekin, kun se anoppi ei ollut nyt kotona vaan kylässä, niin sielläkin meinaa komennella.

Mutta se siitä ärsytyksestä. Mulla ei onneksi tullut ainoatakaan paniikki-/ahdistuskohtausta tuolla reissulla.

Tuli Oulussa heitettyä talviturkkikin. En ole moneen vuoteen käynyt luonnonvedessä uimassa ja nyt uskaltauduin. Tosin tuntui tuokin olevan pikkuisen liian kylmää minulle, vilukissalle. Siellä oli kesyjä sorsia. Ne pyrki ihan meidän viltillekin kävelemään.


Murun veli ja hänen kihlattunsa olivat kuulemma eilen menneet naimisiin. Epäilyttää vaan, että olisiko Muru sanonut siitä mulle mitään, ellei olisi ollut puhetta eräästä toisesta eilen vihitystä parista. Jotenkin tuntuu tuo tiedonkulku meidän suhteessa olevan melko töksähtelevää. Murulla alkoi perjantaina kahden viikon loma, mutta ei kuulemma ole mulle juuri aikaa. Eipä tietenkään.

"Tällanen säännöllinen työ, tiekkö, se ei kertakaikkiaan sovi meikäläiselle alkuunkaan. Sitä paitti eiköhän tällä ulkonäöllä pärjää muutenkin."
-Uuno Turhapuro - pisnismies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...