sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Loppu lähenee... ehkä

Iltalehdessä oli yhtenä päivänä lista syistä, joiden täyttyessä ero on lähes ainoa vaihtoehto. Tällainen se lista oli: http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2014070318461473_lz.shtml

Ja tässä ne meidän suhteeseen verrattuna:

1. Et ole onnellinen
- Joo, no en voi sanoa olevani. Ahdistaa koko ajan, vietän unettomia öitä itkien ja sitä rataa.

2. Ystäväsi ja perheesi vihaavat puolisoasi
- Kukaan muu kuin vanhempani ei ole tavanneet Murua, mutta vanhempani kyllä tykkäävät hänestä hyvin paljon.

3. Puolisollasi ei ole sinulle aikaa tai et ole hänen ykkösprioriteetti
 - Bingo! Aina, kun hänellä on vapaata, niin eipä häntä paljon minun seura kiinnosta. Tai siis hän ei koskaan edes kerro minulle, kun hänellä on vapaata.

4. Puoliso ei tee sinulle tai sinun kanssasi mitään mukavaa
- No kyllä hän silloin, kun me nähdään, on minun kanssa, mutta ei me kyllä koskaan käydä missään muualla kuin kaupassa tai anoppilassa.

5. Puoliso ei siivoa jälkiään eikä välitä siitä
- Kyllä hän jälkensä siivoaa. Tosin kerran, kun menin sinne, siellä oli kaljatölkkejä olohuoneen pöydällä, mutta ne lähti siitä aika liukkaasti, kun hän tajusi.

6. Puolisosi ystävät ovat ikäviä
- Vaikeaa sanoa, kun en ole tavannut kuin yhden ja hän oli, no, aika etäinen.

7. Puolisosi ei kerro sinulle kaikkea tai hän on muuten salaperäinen
- Kuten jo aikaisemmin mainitsin: hän ei kerro mulle lomistaan eikä kyllä juuri mistään muustakaan, edes silloin, kun kysyn.

8. Riidan hetkellä puolisosi vetää likaisimmat kortit esiin
- Noup. Hän ei edes riitele vaan lähtee mieluummin tilanteesta pois. En tiedä pelkääkö hän jotain sitten, että onko jossain aikaisemmassa suhteessa tai kaverisuhteessa riidan yhteydessä tapahtunut jotain ikävää vai mistä tuo johtuu, mutta koko suhteen ajan hän on tuollainen ollut.

9. Seksi on suorittamista etkä saa siitä hyvää oloa. Pahimmillaan sitä ei ole ollenkaan
- Päinvastoin. :D Mutta viime aikoina sitä ei kyllä ole ollut, sattunesta syystä, kun ei olla edes nähty.

10.  Pidät jostakin toisesta
- No ei kyllä, ei ole ketään toista mielessä (mulla ainakaan). Kyllä tämä nykyinen saa edelleen minun sydämen sykkimään.

Mutta niin, en tiedä sitten tuleeko tästä suhteesta loppu vai mikä tästä tulee... suurin osa noista kohdista siis on aika ikävää luettavaa itsellenikin, kun pitävät niin paikkaansa tämän miehen kohdalla.

Minua masentaa lisäksi se, että selvästi syksy tekee tuloaan. Eilen illalla nousi höyry jo rantavedestä:


Tällainen pomppi meidän pihalla yhtenä aamuna:


Tällä viikolla on ollut paha olla, mutta kaksi onnistumistakin sentään on tähän mahtunut. Kummatkin liittyy valokuvaamiseen. Sain elämäni ensimmäisen onnistuneen kuvan jänikseksestä ja yleensä elämäni ensimmäisen kuvan perhosesta (ne kun ei pysy paikoillaan sitten millään):


Anteeksi, kun teksti on keskellä kuvaa, mutta kopioinnin pelossa pakko laittaa puumerkki niin, että sitä ei saa kovin helposti kopioitua. Mutta tällä hetkellä kyseinen kuva on minun blogin bannerissa.

Tiistaina suuntana olisi Oulu. Menen katsomaan Tankki täyteen-näytelmää kesäteatteriin, joka perustuu samannimiseen 80-luvun tv-sarjaan. Tulenkin takaisin jo perjantaina tai lauantaina. En oikein viihdy noissa isoissa kaupungeissa.

Ja päivän Uuno:


"Tulihan tässä elämässä sentään minuutin verran töitäkin paiskittua."
-Tupla-Uuno-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...