maanantai 11. elokuuta 2014

Kesäkaverit

Kävin katsomassa Kesäkaverit-elokuvan ja voin suositella. Jäi niin hyvä ja kesäinen fiilis, kun lähti elokuvista, vaikka ulkona olikin koleaa ja pimeää. Okei, se on ehkä vähän sellainen tyttöelokuva, mutta mitä sitten, oli siinä elokuvassa miehiäkin ja katsomossakin. :)

Piti ostaa uusi dvd-laite, kun edellinen sanoi sopimuksensa irti. Pelkkää dvd-laitetta ei ollut, joten tuo dvd-blu-ray-laite.


Joku aika sitten ostin Lauteilla-stand up-dvd:n, sitä on tullut nyt katsottua. Harmittaa vaan, että Petterssonin jutut on samoja kuin voittamassaan Naurun tasapaino-sarjassa.


Perjantaina tuli postin mukana kummitytön synttärilahja. Tiedä häntä tykkääkö kyseinen 8-vuotias tuosta, mutta ajattelin, kun hän tykkää nukkumaan mennessä kuunnella kuunnelmia, että nuo olisi hyviä. Itse ainakin tykkäsin lapsena ja tykkään vieläkin (omistan kaikki cd:nä julkaistut Noita Nokinenä-kuunnelmat).


"Saaks täältä helposti röitä?"
-Häpy endkö? eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...