lauantai 9. elokuuta 2014

Lahjojen hankintaa

Ensi viikonloppuna olisi Murun veljen vaimon nelikymppiset eikä ole mitään käsitystä lahjasta. Anoppi, appiukko ja Murun veli on kai ostamassa hänelle kameraa, mutta multa ja Murulta ei ole pyydetty mitään ja kun Murulta kysyin, että hommataanko me sitten oma lahja, vastaus oli "en tiedä". No vittu, viikko enää aikaa. Paniikki iskee eikä Murua tunnu kiinnostavan yhtään. Minunko sekin pitää hoitaa?

Lahjoista puheen ollen, tilasin Murulle synttärilahjaksi ne pussilakanat (täyttää siis kuukauden päästä). Tilasin kaksi, että mullekin on sinne samanlaiset. Tilasin tämän harmaana. Kriteereinä oli, että ei ole kovin kallis, kun kaksi kappaletta pitää tilata, on puuvillaa, että on mahdollisimman neutraalin värinen (mitään räikeää en makuuhuoneeseen halua eikä lahjan saajakaan tykkää) eikä ole mitään ruutuja eikä raitoja (minun silmät ei migreenipotilaana kestä sellaisia yhtään).

"Isukki aatteli, et mä olisin niinku ekaks kesän kunnanjohtajana ja 
sitten ottasin syksyllä talveks virkavapaata kun mä meen ala-asteen tokalle."
-Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...