keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lunta, räntää tai jotain loskapaskaa

Tämän päivän tulokset painonpudotuksen osalta näyttävät tältä (suurinpiirtein samaan aikaan päivästä otetut kuin eilen), suluissa eilinen tulos:

Paino: 47,1 kg (48,2 kg)
Rasvaprosentti: 22,6% (23,1%)
Kehon vesiprosentti: 53,1% (52,9%)
Kehon lihasmassa: 34,6 kg (35,1 kg)
Kehon lihasmassan luokitus: 5 Normaali (5)
Sisäinen ikä (kehon aineenvaihdunnan ikä) 12 (12)
Luuston paino: 1,9 kg (1,9 kg)
Keskivartalolihavuusluokitus: 1 Normaali (1)
Vatsanympärys: 84 cm (85 cm)

Jee! Kilo pois! Kunhan tuo nyt vaan menisi alaspäin eikä ylöspäin. Rasvaprosenttikin laskenut. Vielä vaan saisi jonkun verran laskea. Sitten mä odotan. että tuo lihasmassan luokitus muuttuu takaisin 8:aan (laiha ja lihaksikas), missä se on ollutkin.

Tänään tuli lunta tai mitä lie räntää se nyt oli, jotain kylmää ja märkää. Tuli sitä kuulemma eilenkin, mutta en ollut näkemässä, kun ei jaksanut käydä ulkona eikä edes olla kiinnostunut katsomaan ikkunasta ulos.


(Ex-)Muru tulee ilmeisesti huomenna käymään. Tuo mulle mun tavarat. Näen ilmeisesti hänet sitten viimeisen kerran koko elämäni aikana, ellen joskus vahingossa törmää jossain (tuskin). Ajattelin hyödyntää häntä vielä hieman. Jos hän viitsii, niin toisi mulle sieltä omalta alueeltaan (asumisalueeltaan) yhtä raakasuklaata, jota täällä meillä ei myydä.


"Ihan kiva, kun annoit tällaisen, 
mutta kun en osaa syödä tätä!"

 Meidän koiralla haisee taas henki. Eli on alkanut taas hammaskiveä kertyä. Mutta kun hän on niin vanha jo, ettei pysty syömään luita, joilla se hammaskivi pysyy poissa. Annoin sille tänään tuollaisen rinkulan, mutta eihän se osaa syödä tuota, kun tuo on tuollainen pyöreä ja sitten, kun siltä on hampaita poistettu tulehdusten takia, niin vaikeaa syödä tuollaista.

 "Enemmistö on temokratiassa ainaoikeassa."
-Uuno Turhapuro muuttaa maalle-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...