perjantai 3. lokakuuta 2014

Projekti

Ei tullut tästä painonpudotushommasta nyt mitään. Paino vaan nousee. Mä luovutan! Ei jaksa enää. Haluaisi pudottaa, mutta kun ei jaksa liikkua. Väsyttää niin sairaasti. Ei saa aikaiseksi mitään.

Paino: 47,6 kg (48,2 kg)
Rasvaprosentti: 20,8% (23,1%)
Kehon vesiprosentti: 54,5% (52,9%)
Kehon lihasmassa: 35,7 kg (35,1 kg)
Kehon lihasmassan luokitus: 8 Laiha ja lihaksikas (5 Normaali)
Sisäinen ikä (kehon aineenvaihdunnan ikä) 12 (12)
Luuston paino: 1,9 kg (1,9 kg)
Keskivartalolihavuusluokitus: 1 Normaali (1)
Vatsanympärys: 85,0 cm (85 cm)

Sen etten saa aikaiseksi mitään, huomaa tästä seuraavastakin: Tänä viikonloppuna mulla on sellainen projekti, jota olen suunnitellut jo vuoden verran, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi: tauluja itseottamista valokuvista:


Se vaan, että mihin mä saan nuo sitten mahtumaan. Noita on yhdeksän. 

"Voi juku. Kyl upseerielämä on sit yksinäistä."
-Uuno Turhapuro armeijan leivissä-

4 kommenttia:

 1. Miksi sun pitäisi pudottaa painoa? Miten pitkä olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 145 cm olen pitkä. Ei mulla ylipainoa ole... vielä. Mä painoin 45 kiloa ennenkuin erosin, mutta sitten, kun ero tuli, paino nousi kuukaudessa kolme kiloa ja pelottaa, että tulee takaisin ne 20 kiloa mitkä vuosi sitten pudotin ja ajattelin vähentää sitä riskiä ja pudottaa nuo tulleet kolme kiloa pois.

   Poista
  2. No mut ei kai se nyt kolmesta kilosta ole kiinni? :) Ei sekään hyvää tee, että ihan maanisesti rupee niitä kiloja kyttäämään ja ahdistuu siitä entisestään.. :)

   Poista
  3. Kyllä se vaan valitettavasti on just siitä kiinni. Haluan takaisin sen painon mikä oli ennen eroa. Kun pelottaa tosiaan, ettö se vaan nousee entisestään ja kohta ollaan takaisin lähtöpisteessä, jos paino nousee 3 kiloa joka kuukausi.

   Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...