tiistai 30. joulukuuta 2014

Ihastuminen on kauhea tauti

Jopa ne nyt on alkaneet Ylellä mainostaa tuota 100 päivää ilman viinaa-ohjelmaa. Minusta kyseisessä "haasteessa" ei ole oikein mitään hohtoa. Kai siihen nyt pystyy, ellei ole ihan alkoholisoitunut, että kädet tärisee ja hermot repeää, jos ei saa päivittäistä/viikoittaista alkoholiannostaan. Itse olen ollut yli vuoden ilman alkoholinpisaraakaan eikä tee tiukkaakaan. Tosin mulla nyt ei ole koskaan oikein kiinnostanutkaan tuo viinan kans lutraaminen, mutta tuskin ne ihmiset siihen kuolee, jos ne on ilman edes sen kolme kuukautta (suosittelisin tätä omalle isällenikin). Mutta jos on normaali ihminen, ettei alkoholisti niin kai siihen nyt pystyy ilman tuollaista haastettakin. Sitten ymmärtäisin, jos kyseinen ohjelma olisi täynnä alkoholisoituneita ihmisiä ja se tekisikin siitä mielenkiintoisen, mutta nyt kun on vain tällaisia (kai) normikäyttäjiä (paitsi vissiin Nykänen, en tunne ihmistä, mutta lehtien perusteella käyttänyt ainakin aika paljon alkoholia), niin ei oikein ole mielenkiintoa katsoa.

Mutta asiasta toiseen: kävin tänään kaupassa, ja kyllä, juuri SIINÄ kaupassa. Kyseinen ihminen ei juuri sillä hetkellä ollut töissä, mutta tuli asiakkaaksi sinne. Hänen näkeminen aiheutti sen, että mulla meni pasmat ihan sekaisin ja ostin mitä sattuu. :D Hän oli siellä jonkun miespuolisen kaverinsa kanssa ja tervehti vaan ja jatkoi matkaa. On tämä ihastuminen vaarallista, ainakin mulle. Kävelen ajatuksissani mihin sattuu, laitan tavaroita vääriin paikkoihin ja joskus jopa vastaankin mitä sattuu, kun joku jotain kysyy.

"Liika lepo onkin pahasta. Kuule, mäkään en oo koskaan niin väsyny ku aamusin."
-Professori Uuno D.G. Turhapuro-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...