perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosimuistelus

Vuosi meni ja mikäs olikaan viime vuoden saldo? Jaa-a, kun muistaisi. No, blogitekstejä kun katselee ja vähän muuten vaan muistelee, niin  yleisimmät asiat oli: masennus, väsymys (toisaalta unettomuus), pettymys, tietokone, dvd:t ja valokuvaus. Eli ei mitään uutta. Samanlaisena näyttää jatkuvan tämäkin vuosi. En osaa sanoa mitä tähän tarvitsisi, että elämä tasaantuisi ja masennus hellittäisi. Ehkä joku mies olisi hyvä, mutta kun sitten jos taas tulee pettymys niin se on tiedossa jo valmiiksi, että alas tullaan ja lujaa, mielialoissa siis.

Parin viikon päästä pitäisi tulla ilmoitus siitä ajasta mielenterveystoimistoon (se minun psykologi palaa lomalta). Toivottavasti sitten myös tulee se ilmoitus, kun olen jo kerran käynyt siellä kysymässä, kun ei mitään kuulu ja vastaus kuului, että hän on lomalla ja palaa tuolloin. Onhan heilläkin tietenkin lomansa, mutta jos luvataan, että se aika ilmoitetaan ennen joulua, niin olisi kiva myös saada tietää se ennen joulua, mutta näin ei ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...