Nyt tulee reseptiä taas kerran. Tämä löytyy uusimmasta Ruoka Pirkka-lehdestä, mutta kun tuli kokeiltua, niin kirjoitan kokemuksista. Tätä voi tehdä vaikka ystäville lahjaksi pieniin purkkeihin tai itselle puuroon, leivonnaisiin, paahtoleivän tai lättyjen päälle...
On muuten älyttömän hyvää näin sitruunan mausta/hieman happamasta mausta tykkäävälle.
En tiedä tykkääkö kukaan antaa lahjaksi tuollaista, mutta miksei, itse kyllä voisin. Pilttipurkissa esimerkiksi tupareihin (ja jos antaa lahjaksi, tuo säilyvyysaika kannattaa mainita tai kirjoittaa purkkiin, ettei tule sitten yllätyksiä).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Menneen kesän kuulumisia lyhyesti
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
"Mönjä tulee parhaiten ulos siitä päästä missä on tuppi. Hyytyy kylmässä ja löllöytyy lampimässä, muttei mene pilalle kummassakaan - ...
-
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
Haluan kirjoittaa aiheesta, joka on varmasti monelle raskausajalta (ja ehkä sen jälkeenkin) tuttua, miehen haluttomuudesta. Minun mies ei ol...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti